Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Pycha

    Dorota, 25 lipiec 2021
    Dziękujemy 🥰 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Przejrzyście i czytelnie 😃

    kasia, 16 czerwiec 2021
    :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dzwoniliśmy wczoraj i wszystko przekazaliśmy, wiele razy u Państwa składaliśmy zamówienie, ale te wczorajsze, brak słów ....zawiodłem się bardzo

    Krzysztof, 10 czerwiec 2021

    Bardzo dobre jedzonko

    Wioletta, 10 maj 2021
    Serdecznie dziękujemy za opinię ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smaczne jedzenie. Super obsługa

    Urszula, 29 kwiecień 2021
    serdecznie dziękujemy ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Do mniejszej pizzy zamówiłem dodatkowo kukurydzę której niestety nie dostałem, a za nią zapłaciłem. Ale i tak pizze były bardzo dobre.

    Przemyslaw, 26 kwiecień 2021
    Przepraszamy za pomyłkę .... obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam !

    Natalia, 20 kwiecień 2021
    Dziękujemy 😁 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jedzenie. Szybka dostawa.

    Justyna, 21 marzec 2021
    Serdecznie dziękujemy 😊 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko smaczne

    Martyna, 22 luty 2021
    Bardzo dziękujemy ! 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    niestety , piszę niestety bo dotąd było ok , ziemniaki lekko twardawe ,Makaron Tagliatelle z bekonem niby ok ale w smaku tylko ser dało się rozpoznać reszta bezpłciowa,Zestaw Kotlet po Kijowsku no jesli pieczarki były smażone na maśle to było go bardzo mało bo niestety wszystko bardzo suche . i na koniec, odebrałem osobiście i dosłownie 10 minut potem już miałem sztućce w ręce ale potrawy były letnie więc uwaga co do temperatury
    na pewno znowu cos zamówię i mam nadzieję że tym razem dam 5 gwiazdek
    pozdrawiam



    DAREK, 13 styczeń 2021

    Dostawa błyskawiczna jedzenie dobre :)

    Kamil, 03 styczeń 2021
    Bardzo dziękujemy, robimy co w naszej mocy aby jedzenie zostało dostarczone jak najszybciej :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Ok

    Adam, 31 grudzień 2020
    dziękujemy Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Odznaczyłam na stronie jeden składnik, mimo to znalazł się na pizzy.

    Dorota, 15 listopad 2020
    Najmocniej przepraszamy, najwidoczniej doszło do pomyłki lub przeoczenia :( obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Szybko i bardzo pysznie takir domowe jedzenie jak u mamy

    Sonia, 25 październik 2020
    bardzo dziękujemy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze na czas i smacznie. Polecam!

    Maciej, 05 październik 2020
    Dziękujemy bardzo ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wyborowa pizza i pysznie ostry sos meksykański.

    Edgar, 08 wrzesień 2020

    Na czas, ciepłe i pyszne jak zwykle.

    Edgar, 26 sierpień 2020
    Jest nam bardzo miło, dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dostawa zawsze na czas, ciepłe i smaczne. A bułeczki z serem i czosnkiem plus sos tzatziki polecam każdemu jak i pizze desperado. Zamawiajcie bez problemu przez stronę działa to super.

    Maciej, 11 sierpień 2020

    Super polecam jedzenie pyszne 😍

    Sylwia, 18 lipiec 2020

    Prosilem o salami na jednej połowie pizzy, dostałem na całej...

    Konrad, 12 lipiec 2020

    Pomogli mi kiedy byłem w zamknięciu na oddziale. Obiecałem sobie lojalność. Ale dzisiaj liczy się także jakość i sposób dostawy. A to w tej restauracji oceniam na minus 1. Absolutnie nie zalecam zamawiania z dostawą. Żarełko pyszne, ale dostarczanie niekoniecznie tam gdzie powinno być, i do tego sposób zapakowania - żenujący. Wszystko się wylewa!

    Andrzej, 20 czerwiec 2020

    Pyszne

    Tomasz, 01 czerwiec 2020

    Proszę aby dostawcy nie narzekali na to, że drobnych nie biorą w sposób bezczelny. Pieniądz to pieniądz. Ostatni raz zamawiam cokolwiek z tej restauracji. Sytuacja miala miejsce 2 razy. Pozdrawiam.

    Dawid, 16 maj 2020

    Szybka dostawa, ciepłe i pyszne jedzenie.

    Dorota, 11 kwiecień 2020
  • Jestem bardzo zadowolona z dostawy, jeszcze nie raz zamówię.

    Magdalena, 18 czerwiec 2021
    bardzo się cieszymy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    ocena zamówienia 3 gwiazdki ,teoretycznie powód błahy , zamówienie przywieziono 40 minut przed czasem . podałem godzinę zamówienia raczej nie bez powodu , dobrze , że zdążyłem wrócić do domu bo dostawca pocałowałby klamkę

    DAREK, 10 czerwiec 2021
    Najmocniej przepraszamy, widocznie przeoczyliśmy fakt że zamówienie było złożone na konkretna godzinę , obiecujemy poprawę w tym względzie 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Super, pysznie, tanio, szybko

    Karolina, 24 maj 2021
    Bardzo się cieszymy że wszystko smakowało ! :D <3 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko super i mam nadzieję, że przetrwacie to całe wariactwo, które nas otacza - chciałbym odwiedzić was osobiście. Pozdrawiam.

    Damian, 30 kwiecień 2021
    dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję że do szybkiego zobaczenia ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jak zwykle wszystko w jak najlepszym i najsmaczniejszym porządku 😁

    Natalia, 27 kwiecień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Burgery dobre jak z samodzielnej burgerowni. Bułeczki z serem i czosnkiem sztos! Doskonała dostawa 🙂

    Maciej, 21 kwiecień 2021
    Bardzo dziękujemy za opinie 😁 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smacznie i dostarczone przed czasem :)

    Kamil, 29 marzec 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza super, gorąca dowieziona, minus za to że prosiłam pizza bez oliwek a była chyba podwójna porcja

    Patrycja, 17 marzec 2021
    Najmocniej przepraszamy za pomyłkę, obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jedzenie jak zawsze polecam

    Zaneta, 16 luty 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza pyszna

    kasia, 07 styczeń 2021
    serdecznie dziękujemy za opinię, zapraszamy ponownie :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze na czas a nawet przed czasem, smakowite i gorące. No i ulubiony Pan dostawca😁 pozdrawiamy i do siego!

    Maciej, 31 grudzień 2020
    Bardzo nam miło, dziękujemy za opinię 😃 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam

    Tomek, 25 listopad 2020
    dziękujemy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze rewelacja!

    Maciej, 01 listopad 2020
    serdecznie dziękujemy za opinie , jest nam bardzo miło :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko super!

    Maciej, 20 październik 2020
    jest nam bardzo miło :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne polecamy

    Agnieszka, 13 wrzesień 2020

    Smaczne i przed wyznaczonym czasem!

    Maciej, 28 sierpień 2020
    Bardzo się cieszymy że smakowało :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zamówienie na daną godzinę 14.00 otrzymałem o godzinie 12.45 kiedy mogło mnie jeszcze nie być w domu

    Przemyslaw, 19 sierpień 2020
    Najmocniej przepraszamy, najwidoczniej doszło do pomyłki. Obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jestem bardzo zadowolona, dostawa przed czasem, dostawca bardzo uprzejmy, jedzenie przepyszne, szczerze polecam :D

    Monika, 10 sierpień 2020

    Super jedzenie, szybka dostawa. Zawsze na czas!

    Maciej, 16 lipiec 2020

    jadłam lepsze pizze w tej restauracji niestety zawiodłam się już 3 raz

    Natalia, 04 lipiec 2020

    Pojemniki z jedzeniem zlane na czerwono - buraki??? Nie wiem nie zamawiałem, Z krokietów wylewający się tłuszcz. Wszystkie zapakowane dania uwalone albo buraczkami albo tłuszczem. Wyciągając dania wszystko zostało zabrudzone. Zamówiłem po raz ostatni. Restauracja nie dba o sposób i jakość dostawy.

    Andrzej, 06 czerwiec 2020

    Zamówiłem 2 cole, a dostałem tylko jedną. Nie dzwoniłem bo nie będę się kłócił o 8 zł. Zamówienie przez internet oraz płatność GooglePay trochę toporne, jakby nie do końca uproszczone. 4 gwiazdki na zachęte.

    Andrzej, 21 maj 2020

    Bardzo dobry system zamawiania online i szybka obsługa

    Przemyslaw, 05 maj 2020
    Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dostawa sprawna, pizza pyszna

    Dorota, 28 marzec 2020
    Dziękujemy, zapraszamy ponownie. Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado