Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Wszystko bardzo smaczne 😉

    Izabela, 16 listopad 2022

    Polecam

    Mariusz, 13 listopad 2022

    Na plus jest to, że jedzenie przyjechało gorące i prawie na czas, ale z uwagi że była niedziela, to można uznać że jest ok. Natomiast ogólnie jedzenie średnie ( pizza, zapiekaniec i bułeczki).

    Krzysztof, 31 październik 2022

    Oba dania były przepyszne!

    Karolina, 25 październik 2022
    Cieszymy się ogromnie ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado
    Serdecznie dziękujemy :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Bardzo dobre

    Ewelina, 09 październik 2022
    dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smacznie i szybko

    Przemyslaw, 29 sierpień 2022

    Polecam :)

    Alicja, 25 lipiec 2022
    Super bardzo się cieszymy ❤️😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Perfecto!!!!

    Pawel, 17 lipiec 2022
    ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zestaw specjalny, rewelacja 💪

    Kamil, 14 lipiec 2022
    Cieszymy się ze przypadł do gustu ❤️💪🏻 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze ciepłe i dobre jedzonko 💪

    Kamil, 13 lipiec 2022
    Cieszymy się 🥰 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Brak uwag

    Kamil, 02 czerwiec 2022
    cieszymy się :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Superos

    Przemysław, 10 maj 2022
    <3 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza przywieziona nie na ta godzinę miała być na 18:30 bo tak zapisałam w zamówieniu a dostarczona o 17:00 więc trochę słabo. Ale nie zmienia faktu że jest bardzo dobra pewnie się jeszcze skuszę 😋

    Monika, 29 kwiecień 2022

    Pyszne ciepłe jedzonko 💪

    Kamil, 29 marzec 2022
    cieszymy sie :P Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    ok

    Krzysztof, 12 marzec 2022
    Dziękujemy 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dobre i zawsze ciepłe dania 👌
    Polecam

    Kamil, 14 luty 2022

    Pyszne jedzenie w przystępnej cenie, Zawsze ciepłe.
    👌

    Kamil, 01 luty 2022
    bardzo się cieszymy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pysznie, profesjonalnie i na czas!

    Krzysztof, 24 styczeń 2022
    Cieszymy się i dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jak zawsze

    Krzysztof, 18 grudzień 2021
    Cieszymy się bardzo ! ;) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza bardzo gumiaste ciasto. Bardzo malo sera jak na margarite przewaga przypraw. Margarity nie polecam .

    Sandra, 24 listopad 2021

    Bardzo dobre jedzenie , polecam

    anna, 18 wrzesień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam wszystkim

    Joanna, 12 sierpień 2021
    Dziękujemy 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jestem bardzo zadowolona z dostawy, jeszcze nie raz zamówię.

    Magdalena, 18 czerwiec 2021
    bardzo się cieszymy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    ocena zamówienia 3 gwiazdki ,teoretycznie powód błahy , zamówienie przywieziono 40 minut przed czasem . podałem godzinę zamówienia raczej nie bez powodu , dobrze , że zdążyłem wrócić do domu bo dostawca pocałowałby klamkę

    DAREK, 10 czerwiec 2021
    Najmocniej przepraszamy, widocznie przeoczyliśmy fakt że zamówienie było złożone na konkretna godzinę , obiecujemy poprawę w tym względzie 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Super, pysznie, tanio, szybko

    Karolina, 24 maj 2021
    Bardzo się cieszymy że wszystko smakowało ! :D <3 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko super i mam nadzieję, że przetrwacie to całe wariactwo, które nas otacza - chciałbym odwiedzić was osobiście. Pozdrawiam.

    Damian, 30 kwiecień 2021
    dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję że do szybkiego zobaczenia ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jak zwykle wszystko w jak najlepszym i najsmaczniejszym porządku 😁

    Natalia, 27 kwiecień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Burgery dobre jak z samodzielnej burgerowni. Bułeczki z serem i czosnkiem sztos! Doskonała dostawa 🙂

    Maciej, 21 kwiecień 2021
    Bardzo dziękujemy za opinie 😁 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smacznie i dostarczone przed czasem :)

    Kamil, 29 marzec 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza super, gorąca dowieziona, minus za to że prosiłam pizza bez oliwek a była chyba podwójna porcja

    Patrycja, 17 marzec 2021
    Najmocniej przepraszamy za pomyłkę, obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado
  • Polecam :)

    Alicja, 14 listopad 2022

    Brak

    Izabela, 02 listopad 2022

    Wszystko smaczne.

    Sonia, 29 październik 2022
    Bardzo się cieszymy ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Najlepsza pizza w mieście.

    Dorota, 17 październik 2022
    serdecznie dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Miła obsługa

    Karolina, 03 październik 2022

    Ok

    ROMAN, 08 sierpień 2022
    ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jak zawsze dobre jadło, Pozdrawiam panią która dostarczyła dostawę 🤭

    Kamil, 18 lipiec 2022
    Cieszymy się ze smakowało , Pani dostawca również pozdrawia ! 😄 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Brak.

    Pawel, 15 lipiec 2022
    Cieszymy się 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko smaczne . Lubię powracać do restauracji ;).

    Anna, 14 lipiec 2022
    Cieszymy się ❤️😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jedzenie pyszne i na czas.

    Krzysztof, 13 czerwiec 2022
    Super ! Dziękujemy za opinie :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko super, pizza pyszna🙂

    Monika, 12 maj 2022
    Bardzo się cieszymy :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jak zwykle pysznie i szybko.

    Krzysztof, 02 maj 2022
    dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam 👍

    Justyna, 25 kwiecień 2022

    Pyszne jedzenie

    Marek, 13 marzec 2022
    Serdecznie dziękujemy ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jedynie do czego mogę się doczepić to złego zamowienia (inne naleśniki oraz gulasz bytomski zamiast gulaszu po węgiersku)
    Ale po telefonicznym kontakcie dostaliśmy przeprosiny oraz obiad w przyszłą niedzielę :)
    Bardzo dziękujemy :)

    Patryk, 08 marzec 2022
    Staramy się jak możemy 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dzień pizzy udał się w 100%. Pysznie i na czas!

    Krzysztof, 10 luty 2022

    Brak uwag. Wszystko było okey.

    Patrycja, 31 styczeń 2022
    super, dziękujemy ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze ciepłe pyszne jadło

    Kamil, 06 styczeń 2022
    Bardzo dziękujemy ! ;) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze smacznie, zawsze cieplutkie i z szybką dostawą!

    Izabela, 02 grudzień 2021
    Cieszymy. Się ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze miła dostawa i gorące jedzenie!

    Maciej, 25 wrzesień 2021
    Bardzo się cieszymy ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Szybko solidnie godne polecenia..

    Kamil, 13 wrzesień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! 😌 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pycha

    Dorota, 25 lipiec 2021
    Dziękujemy 🥰 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Przejrzyście i czytelnie 😃

    Katarzyna, 16 czerwiec 2021
    :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dzwoniliśmy wczoraj i wszystko przekazaliśmy, wiele razy u Państwa składaliśmy zamówienie, ale te wczorajsze, brak słów ....zawiodłem się bardzo

    Krzysztof, 10 czerwiec 2021

    Bardzo dobre jedzonko

    Wioletta, 10 maj 2021
    Serdecznie dziękujemy za opinię ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smaczne jedzenie. Super obsługa

    Urszula, 29 kwiecień 2021
    serdecznie dziękujemy ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Do mniejszej pizzy zamówiłem dodatkowo kukurydzę której niestety nie dostałem, a za nią zapłaciłem. Ale i tak pizze były bardzo dobre.

    Przemyslaw, 26 kwiecień 2021
    Przepraszamy za pomyłkę .... obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam !

    Natalia, 20 kwiecień 2021
    Dziękujemy 😁 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jedzenie. Szybka dostawa.

    Justyna, 21 marzec 2021
    Serdecznie dziękujemy 😊 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko smaczne

    Adrian, 22 luty 2021
    Bardzo dziękujemy ! 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado