Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Wszystko super, pizza pyszna🙂

    Monika, 12 maj 2022
    Bardzo się cieszymy :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jak zwykle pysznie i szybko.

    Krzysztof, 02 maj 2022
    dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam 👍

    Justyna, 25 kwiecień 2022

    Pyszne jedzenie

    Marek, 13 marzec 2022
    Serdecznie dziękujemy ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jedynie do czego mogę się doczepić to złego zamowienia (inne naleśniki oraz gulasz bytomski zamiast gulaszu po węgiersku)
    Ale po telefonicznym kontakcie dostaliśmy przeprosiny oraz obiad w przyszłą niedzielę :)
    Bardzo dziękujemy :)

    Patryk, 08 marzec 2022
    Staramy się jak możemy 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dzień pizzy udał się w 100%. Pysznie i na czas!

    Krzysztof, 10 luty 2022

    Brak uwag. Wszystko było okey.

    Patrycja, 31 styczeń 2022
    super, dziękujemy ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze ciepłe pyszne jadło

    Kamil, 06 styczeń 2022
    Bardzo dziękujemy ! ;) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze smacznie, zawsze cieplutkie i z szybką dostawą!

    Izabela, 02 grudzień 2021
    Cieszymy. Się ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze miła dostawa i gorące jedzenie!

    Maciej, 25 wrzesień 2021
    Bardzo się cieszymy ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Szybko solidnie godne polecenia..

    Kamil, 13 wrzesień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! 😌 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pycha

    Dorota, 25 lipiec 2021
    Dziękujemy 🥰 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Przejrzyście i czytelnie 😃

    Katarzyna, 16 czerwiec 2021
    :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dzwoniliśmy wczoraj i wszystko przekazaliśmy, wiele razy u Państwa składaliśmy zamówienie, ale te wczorajsze, brak słów ....zawiodłem się bardzo

    Krzysztof, 10 czerwiec 2021

    Bardzo dobre jedzonko

    Wioletta, 10 maj 2021
    Serdecznie dziękujemy za opinię ❤️ Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smaczne jedzenie. Super obsługa

    Urszula, 29 kwiecień 2021
    serdecznie dziękujemy ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Do mniejszej pizzy zamówiłem dodatkowo kukurydzę której niestety nie dostałem, a za nią zapłaciłem. Ale i tak pizze były bardzo dobre.

    Przemyslaw, 26 kwiecień 2021
    Przepraszamy za pomyłkę .... obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam !

    Natalia, 20 kwiecień 2021
    Dziękujemy 😁 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jedzenie. Szybka dostawa.

    Justyna, 21 marzec 2021
    Serdecznie dziękujemy 😊 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko smaczne

    Martyna, 22 luty 2021
    Bardzo dziękujemy ! 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    niestety , piszę niestety bo dotąd było ok , ziemniaki lekko twardawe ,Makaron Tagliatelle z bekonem niby ok ale w smaku tylko ser dało się rozpoznać reszta bezpłciowa,Zestaw Kotlet po Kijowsku no jesli pieczarki były smażone na maśle to było go bardzo mało bo niestety wszystko bardzo suche . i na koniec, odebrałem osobiście i dosłownie 10 minut potem już miałem sztućce w ręce ale potrawy były letnie więc uwaga co do temperatury
    na pewno znowu cos zamówię i mam nadzieję że tym razem dam 5 gwiazdek
    pozdrawiam



    DAREK, 13 styczeń 2021

    Dostawa błyskawiczna jedzenie dobre :)

    Patrycja, 03 styczeń 2021
    Bardzo dziękujemy, robimy co w naszej mocy aby jedzenie zostało dostarczone jak najszybciej :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Ok

    Adam, 31 grudzień 2020
    dziękujemy Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Odznaczyłam na stronie jeden składnik, mimo to znalazł się na pizzy.

    Dorota, 15 listopad 2020
    Najmocniej przepraszamy, najwidoczniej doszło do pomyłki lub przeoczenia :( obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Szybko i bardzo pysznie takir domowe jedzenie jak u mamy

    Sonia, 25 październik 2020
    bardzo dziękujemy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze na czas i smacznie. Polecam!

    Maciej, 05 październik 2020
    Dziękujemy bardzo ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wyborowa pizza i pysznie ostry sos meksykański.

    Edgar, 08 wrzesień 2020

    Na czas, ciepłe i pyszne jak zwykle.

    Edgar, 26 sierpień 2020
    Jest nam bardzo miło, dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dostawa zawsze na czas, ciepłe i smaczne. A bułeczki z serem i czosnkiem plus sos tzatziki polecam każdemu jak i pizze desperado. Zamawiajcie bez problemu przez stronę działa to super.

    Maciej, 11 sierpień 2020

    Super polecam jedzenie pyszne 😍

    Sylwia, 18 lipiec 2020
  • Superos

    Przemysław, 10 maj 2022
    <3 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza przywieziona nie na ta godzinę miała być na 18:30 bo tak zapisałam w zamówieniu a dostarczona o 17:00 więc trochę słabo. Ale nie zmienia faktu że jest bardzo dobra pewnie się jeszcze skuszę 😋

    Monika, 29 kwiecień 2022

    Pyszne ciepłe jedzonko 💪

    Kamil, 29 marzec 2022
    cieszymy sie :P Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    ok

    Krzysztof, 12 marzec 2022
    Dziękujemy 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Dobre i zawsze ciepłe dania 👌
    Polecam

    Kamil, 14 luty 2022

    Pyszne jedzenie w przystępnej cenie, Zawsze ciepłe.
    👌

    Kamil, 01 luty 2022
    bardzo się cieszymy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pysznie, profesjonalnie i na czas!

    Krzysztof, 24 styczeń 2022
    Cieszymy się i dziękujemy ! :) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jak zawsze

    Krzysztof, 18 grudzień 2021
    Cieszymy się bardzo ! ;) Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza bardzo gumiaste ciasto. Bardzo malo sera jak na margarite przewaga przypraw. Margarity nie polecam .

    Sandra, 24 listopad 2021

    Bardzo dobre jedzenie , polecam

    anna, 18 wrzesień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam wszystkim

    Joanna, 12 sierpień 2021
    Dziękujemy 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jestem bardzo zadowolona z dostawy, jeszcze nie raz zamówię.

    Magdalena, 18 czerwiec 2021
    bardzo się cieszymy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    ocena zamówienia 3 gwiazdki ,teoretycznie powód błahy , zamówienie przywieziono 40 minut przed czasem . podałem godzinę zamówienia raczej nie bez powodu , dobrze , że zdążyłem wrócić do domu bo dostawca pocałowałby klamkę

    DAREK, 10 czerwiec 2021
    Najmocniej przepraszamy, widocznie przeoczyliśmy fakt że zamówienie było złożone na konkretna godzinę , obiecujemy poprawę w tym względzie 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Super, pysznie, tanio, szybko

    Karolina, 24 maj 2021
    Bardzo się cieszymy że wszystko smakowało ! :D <3 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko super i mam nadzieję, że przetrwacie to całe wariactwo, które nas otacza - chciałbym odwiedzić was osobiście. Pozdrawiam.

    Damian, 30 kwiecień 2021
    dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję że do szybkiego zobaczenia ! :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jak zwykle wszystko w jak najlepszym i najsmaczniejszym porządku 😁

    Natalia, 27 kwiecień 2021
    Serdecznie dziękujemy ! 😀 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Burgery dobre jak z samodzielnej burgerowni. Bułeczki z serem i czosnkiem sztos! Doskonała dostawa 🙂

    Maciej, 21 kwiecień 2021
    Bardzo dziękujemy za opinie 😁 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Smacznie i dostarczone przed czasem :)

    Kamil, 29 marzec 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza super, gorąca dowieziona, minus za to że prosiłam pizza bez oliwek a była chyba podwójna porcja

    Rafał, 17 marzec 2021
    Najmocniej przepraszamy za pomyłkę, obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne jedzenie jak zawsze polecam

    Zaneta, 16 luty 2021
    Serdecznie dziękujemy ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pizza pyszna

    Katarzyna, 07 styczeń 2021
    serdecznie dziękujemy za opinię, zapraszamy ponownie :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze na czas a nawet przed czasem, smakowite i gorące. No i ulubiony Pan dostawca😁 pozdrawiamy i do siego!

    Maciej, 31 grudzień 2020
    Bardzo nam miło, dziękujemy za opinię 😃 Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Polecam

    Tomek, 25 listopad 2020
    dziękujemy :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zawsze rewelacja!

    Maciej, 01 listopad 2020
    serdecznie dziękujemy za opinie , jest nam bardzo miło :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Wszystko super!

    Maciej, 20 październik 2020
    jest nam bardzo miło :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Pyszne polecamy

    Agnieszka, 13 wrzesień 2020

    Smaczne i przed wyznaczonym czasem!

    Maciej, 28 sierpień 2020
    Bardzo się cieszymy że smakowało :D Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Zamówienie na daną godzinę 14.00 otrzymałem o godzinie 12.45 kiedy mogło mnie jeszcze nie być w domu

    Przemyslaw, 19 sierpień 2020
    Najmocniej przepraszamy, najwidoczniej doszło do pomyłki. Obiecujemy poprawę ! Zespół Restauracja & Pizzeria Desperado

    Jestem bardzo zadowolona, dostawa przed czasem, dostawca bardzo uprzejmy, jedzenie przepyszne, szczerze polecam :D

    Monika, 10 sierpień 2020

    Super jedzenie, szybka dostawa. Zawsze na czas!

    Maciej, 16 lipiec 2020